Over ons

Schroot! Is dé vakkrant voor de metaalrecycling. Een unieke bladformule voor en door professionals uit de branche. Vol actualiteiten, opinie, introducties, vraag- en aanbod, wetenswaardigheden. Kortom het blad waar de sector van achter het bureau, op de weegschaal tot in de verwerking op zit te wachten.
Verrassend, uitdagend, prikkelend, actueel en handig, dat zijn de kernwaarden van onze Schrootkrant. Bewust is gekozen voor een laagdrempelig medium: een krant op tabloid-formaat, waarin korte nieuwsberichten worden gecombineerd met achtergrondinformatie en opinie. Ook is in iedere editie een handig overzicht met nuttige adressen opgenomen en worden de schrootprijzen geanalyseerd. Kortom: een zeer complete vakkrant voor iedereen die met schroot te maken heeft.

Schroot! is een initiatief van Addictive Media in Sneek en RedactieVisie uit Scharnegoutum. Een klein team met jarenlange ervaring in de vakbladenbranche, dat snel schakelt om de lezers én adverteerders optimaal te kunnen bedienen. Beide bedrijven zijn de initiatiefnemers van de vakkrant Fish Trend en Addictive Media geeft daarnaast ook Bakery Next uit, de vakkrant voor de bakkerijsector. 

Andre SchoppenWendy NoordzijWilfred
          André                       Wendy                      Wilfred

Door veelvuldige interactie met onze doelgroep, worden kranten gemaakt die daadwerkelijk aansluiten bij de wensen van de lezers. De lezers en adverteerders krijgen alle ruimte om redactionele inhoud aan te leveren. Of het nu gaat om een productintroductie, een nieuwe dienst, of het geven van adviezen, kritiek, commentaar, nieuwe visies of iets anders; het team staat open voor berichten en interactie. Adverteerder en afnemers worden . Zowel met elkaar als onderling. Dankzij deze formule worden de kosten laag en het bereik hoog gehouden.

De krant komt tien keer per jaar uit en wordt in de gehele metaalrecyclingbranche verspreid. In totaal zijn 2750 adressen in ons verzendbestand opgenomen. Dit jaar verschijnt de krant in week 5, 9, 13, 17, 22 en 26. De aanleverdata voor het advertentiemateriaal vindt u onder het tabblad Adverteren. Heeft u een persbericht dat u graag in de vakkrant wilt terugzien, dan kunt u dat mailen naar: redactie@schrootkrant.nl. Voor informatie over adverteren kunt u contact opnemen met Wilfred Wubs, tel: 06-20479538 (wilfred@addictivemedia.nl).

Advertentie