Visser ATR uit Harlingen kiest voor The Grab Specialist

dinsdag, 5 juli 2016

Visser ATR heeft gekozen voor een 500 liter vier schalen poliepgrijper van The Grab Specialist uit Almere.

De keuze is gemaakt om van een vijf naar een vier schalen poliepgrijper over te gaan. De grijper met vier half gesloten schalen is uitermate geschikt voor het verhandelen van grotere en langere stukken afval of schroot. Doordat de grijper vervaardigd is uit 100 procent slijtvast materiaal is de kwaliteit zeer hoog en ook zeer robuust en toch met een zeer laag eigen gewicht. Dat resulteert in brandstofbesparing.

De grijper is uitgerust met beschermkappen voor zowel de cilinders als de slangen. Daarnaast zijn de cilinders uitgerust met einddemping, wat zorgt voor een lange levensduur. Overigens is het kappensysteem zo ontwikkeld dat dit in een oogwenk te demonteren is en gemakkelijk toegankelijk is voor het onderhoud.

Visser ATR kiest voor The Grab Specialist vanwege de uitstekende service en de meer dan vijftig jaar productie-ervaring die voor 100 procent in Nederland plaatsvindt. TGS is 24/7 te bereiken en de productie draait geheel in Almere. Hierdoor is er een korte levertijd voor zowel de standaard grijpers als de op maat gebouwde grijpers. Bekijk ook de website www.tgs-grabs.nl voor alle mogelijkheden.

Advertentie