Van der Meulen koopt nieuwe Fuchs MHL350F

vrijdag, 7 mei 2021

Anton Van der Meulen, eigenaar van Van der Meulen Metaal (VDMM) in Leeuwarden, heeft een nieuwe Fuchs MHL350F aangeschaft.

Ruim tien jaar geleden sprak Van der Meulen de volgende woorden uit tegen Taco van Diggelen, verkoper bij Van der Spek Vianen B.V.: ‘Als ik een nieuwe overslagmachine nodig heb, dan koop ik hem bij jou.’ Met de aankoop van een nieuwe Fuchs MHL350F bij Taco is deze belofte door Van der Meulen. Deze overslagmachine is onlangs geleverd vanaf de vestiging van Van der Spek Vianen B.V. in Hardenberg.

De nieuwe 35 ton wegende Fuchs MHL350F wordt ingezet op de recyclinglocatie van Van der Meulen Metaal) in Leeuwarden. Hij gaat onder meer de rupsmobiele schrootschaar be- en ontladen. Daarnaast wordt hij ingezet voor het laden van schepen tot 1500 ton die VDMM kan ontvangen aan de eigen kade aan het Ferbiningskanaal. Dit kanaal geeft toegang heeft tot open water. Naast de nieuwe Fuchs MHL350F zijn ook nog een Fuchs MHL250 en Fuchs MHL320 in actie bij het Leeuwarder schrootbedrijf.

Advertentie