Tien sloop-/sorteergrijpers voor Next Rental

donderdag, 27 juni 2019

Tijdens de Infra relatiedagen in Hardenberg bezochten Arjon den Breejen en Linda de Groot van Next Rental uit Cruquius onder meer de stand van Rotar International BV. De gesprekken waren bijzonder constructief wat resulteerde in de aanschaf van acht sloop sorteergrijpers met ondertussen een verdere uitbreiding van twee stuks.

Er werden 4 grijpers RG 15-N voor kranen van 14 tot en met 18 ton aangeschaft met geïntegreerde CW adapter voor een nog compactere aanbouw. Daarnaast werden er 4 Grijper RG 28-N aangeschaft voor kranen van 20 tot en met 28 ton. Onlangs werden alle grijpers uitgeleverd.

Next Rental was bijzonder enthousiast over het verloop van de samenwerking en bevestigde dit met een opdracht van nogmaals twee grijpers RG 48-N voor kranen van 35 tot en met 48 ton. Alle grijpers zijn gespoten in de blauwe huiskleur van Next Rental en tevens voorzien van dubbele draai motoren.

Rotar zal in de toekomst ook hun aanvragen voor verhuur meer en meer doorverwijzen naar Next Rental. Een verdere uitbreiding van andere uitrustingen, zoals vergruizers en betonscharen, staan voor de nabije toekomst gepland.
Voor informatie zie: www.nextrental.nl en www.rotar.com.

Advertentie