Telestack rupsmobiele transportband voor Dalm

woensdag, 23 april 2014

Na een zeer succesvolle demonstratie met één van de Telestack demonstratiemachines van Van der Spek Vianen was Dalm Werkendam volledig overtuigd van de vele mogelijkheden en heeft men besloten in een nieuwe Telestack TC421 te investeren.

Net als steeds meer recycling- en overslagbedrijven was Dalm ook op zoek naar oplossingen om goedkoper en efficiënter te werken en/of produceren. Door het gebruiken van de Telestack TC421 rupsmobiele transportband hoeft er minder met een laadschop gewerkt te worden en is het zelfs mogelijk om bij de juiste opstelling om de laafschop geheel stil te zetten of natuurlijk voor andere werkzaamheden in te zetten.

Dit voordeel komt zeker tot zijn recht als de Telestack wordt ingezet voor belading van een overslagtrechter of achter bijvoorbeeld een puinbreker, shredder of zeefmachine. Voor al deze toepassingen gaat Dalm de Telestack gebruiken.

Hiernaast kan er ook snel en eenvoudig schepen geladen worden zonder dat de overslagmachine ieder keer zijn maximale vlucht moet maken waarbij kostbare tijd en brandstof verloren gaat. Bij het laad- en loswerk is onnodig omhoog draaien van het te lossen product verleden tijd, de Telestack kan wel tot ruim 1800 vierkante meter onder een standaard TC421 opslaan zonder verzet te worden.

De afgelopen jaren zijn er meer dan 350 rupsmobiele Telestack’s van de TC-serie geleverd wereldwijd. Hiermee heeft Telestack zijn leidende marktpositie in de zware mobiele transportbanden aangetoond.

 

Advertentie