Sy-Klone biedt nieuwe kijk op cabineoverdruk

donderdag, 12 november 2015

Sy-Klone, fabrikant van luchtvoorfilters en cabineoverdrukfiltersystemen heeft een nieuw, revolutionair systeem op de markt gebracht. De werking van dit Respa® cabineoverdrukfiltersysteem is in één regel uit te leggen: door het stof bij het filter weg te houden, gaat het filter langer mee.

Voordat de lucht EN1822 HEPA H13 (P3!) gefilterd wordt, verwijdert het gepatenteerde Respa® systeem meer dan 90 procent van vuil- en stofdeeltjes. Dit betekent concreet dat het filter vrijwel geen stof meer opvangt en minimaal tien keer langer meegaat dan u gewend bent, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Dit resulteert in een besparing duizenden euro’s per machine.

Uit de top-4 van grondverzetmachineproducenten hebben reeds twee machineproducenten het Sy-Klone Respa® systeem aangewezen als eerste montage af-fabriek. Ook komt er medio het eerste kwartaal van 2016 een EN-12941 actief koolfilter klasse ABEK in het programma. Het systeem wordt geleverd door technische handelsonderneming Van der Linden BV. Meer informatie: www.vdLindenbv.com.

Advertentie