Schrootscharen AVRI met zeer hoge snijkracht

zondag, 18 augustus 2013

AVRI levert allerlei messen die specifiek zijn ontwikkeld voor het knippen van schroot. Belangrijk voordeel is de hoge snijkracht en de daaruit voortvloeiende hoge standtijd.

ARVI is exclusief importeur/distributeur van Stanley-Labounty producten in de Benelux, zoals schrootscharen en poliepgrijpers. Daarnaast is het bedrijf dealer van schaarmessen van Horst Sprenger uit Duitsland, een bedrijf dat onderdeel is van de Stanley-Labounty groep. Horst Sprenger is gevestigd in Moers bij Duisburg. Hier worden messen geproduceerd voor alle bekende merken betreffende stationaire scharen, van Lefort  en Lindemann/Metso tot Harris en Sierra.

Als materiaal wordt gereedschapsstaal HSSM35 gebruikt, met een hardheid die standaard boven de 60 HRC (Rockwell C) ligt, dit komt overeen met 600 HB. Voordat ze naar de klant gaan zijn ze gehard en geslepen en gereed voor montage. Voor elk type schrootschaar is een complete set beschikbaar, bestaande uit messen en bijbehorende bouten, moeren, en shims/stelplaten. Meer informatie is te vinden op: www.arvi-demolitiontools.com en www.horst-sprenger.com.

 

Advertentie