Samenwerking Krommenhoek en sociaal werkbedrijf

dinsdag, 10 juni 2014

Metaalrecyclingbedrijf Krommenhoek Metals uit Rotterdam en Sociaal werkbedrijf BGS uit Schiedam zijn een krachtige samenwerking met elkaar aangegaan op het gebied van inzameling en demontage van oude computers en overige afgedankte elektronische apparaten.

Krommenhoek Metals is al vele jaren gespecialiseerd in de inzameling en recycling van oude computers. Waar oude computers, of PC kasten voorheen door shredders vernietigd en verder verwerkt werden, wordt dit nu vakkundig met de hand gedaan door de medewerkers van BGS uit Schiedam. Hierdoor kunnen de diverse onderdelen van oude computers en overige andere elektronische apparaten netjes worden gesorteerd en door Krommenhoek Metals verder worden gedistribueerd aan gespecialiseerde verwerkers en smelters van over de hele wereld

BGS is hét sociale werkbedrijf uit Schiedam, met ruim zeshonderd medewerkers. Veel van deze medewerkers hebben door een lichamelijke en/of geestelijke beperking een afstand op de arbeidsmarkt. Echter, het demonteren van bijvoorbeeld oude computer kasten en serverkasten is een prima uitdaging, welke de medewerkers van BGS graag aangaan. Op deze manier komen het bedrijfsleven en de overheid elkaar op een krachtige manier tegemoet, waarbij samen groeien en maatschappelijk verantwoord ondernemen tot de speerpunten behoren.

 

Advertentie