Revolutionaire innovatie van Holmatro

dinsdag, 13 oktober 2015

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit smelten samen in Holmatro’s nieuwste cilinderreeks; een dubbelwerkende borgmoercilinderreeks met een extreem lage inbouwhoogte. Bijzonder, aangezien deze cilinders nauwelijks hoger zijn dan graviteitretour borgmoercilinders.

De vraag naar dubbelwerkende borgmoercilinders met een lage inbouwhoogte doet zich regelmatig voor. Reden genoeg voor Holmatro om een geheel unieke reeks dubbelwerkende borgmoer cilinders te ontwikkelen. Het resultaat is revolutionair. Door de unieke constructie blijft de inbouwhoogte laag en de cilinder voor veel verschillende toepassingen inzetbaar.

Slimme retourplunjer

De nieuwe Holmatro dubbelwerkende borgmoercilinders bieden belangrijke voordelen op het gebied van veiligheid, onderhoud en duurzaamheid. De cilinders zijn voorzien van een slimme retourplunjer in plaats van een stopring. Deze unieke constructie vergoot de drukoppervlakte, waardoor meer kracht ontstaat bij een kleinere diameter. Door gebruik te maken van geïntegreerde veiligheden zijn de cilinders extra beschermd tegen overdruk tijdens retourgang. Meervoudig schroefdraad is aangebracht op de plunjer voor het sneller positioneren van de borgmoer. Vuil op de plunjer kan door het ronde schroefdraad nog gemakkelijker verwijderd worden. Tevens zijn de cilinders extreem corrosie- en weersbestendigheid door gebruik van verschillende coatings.

Alle producten van Holmatro worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest. Met als resultaat: oer-Hollandse kwaliteit en degelijkheid. De producten hebben een jarenlange levensduur, die bovendien kan worden verlengd door een uitgebreid serviceprogramma.

Advertentie