Nieuwe schrootbakjes PW Container

zaterdag, 10 oktober 2020

PW Container heeft een nieuwe containerbak in vier verschillende maten en uitvoeringen. De bakken zijn bestemd voor het verzamelen van al het hoogwaardig afval zoals kabels, koper, schroot, aluminium en lood.

De oer-Hollandse bakjes worden geproduceerd in de fabriek van PW Container in Ermelo en zijn van een uitzonderlijke en hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn ze niet alleen jaren te gebruiken maar kunnen ze ook tegen een stootje.

Stapelbaar

De bakken zijn verkrijgbaar in 1m3, 1.9m3, 2.0m3 en 2,1m3. Ook zijn deze schrootbakjes voorzien van hijsogen en lepelkokers, om ze snel en handig met uw heftruck te verplaatsen. Ze nemen weinig ruimte in omdat ze stapelbaar zijn. PW Container kan ze leveren met of zonder bijpassende lekbakken. Uiteraard worden de afvalbakjes voorzien van een primer en van een Ral kleur naar keuze. Ook stickers met een logo en/of bedrijfsnaam zijn geen enkel probleem.

Afgelopen maand mocht de container specialist een eerste volle lading schrootbakjes afleveren bij IJzer en Schroothandel A28- afslag Nulde in Putten. Daar werden de bakken direct dankbaar in gebruik genomen en weggezet bij hun relaties.

 

Advertentie