Nieuwe bekende naam voor Steinert

maandag, 8 januari 2018

Steinert is al vele jaren bekend als specialist op het gebied van sensor-sorteertechniek naast de magneettechniek. Daarom is besloten om de naam Steinert Electromagnetbau GmbH te veranderen in Steinert.

 

De naamswijziging is volgens de directie een logische stap. In het nieuwe logo is ‘Magnetic + Sensor Sorting Solutions’ vermeld om beide specialismen aan te geven. Bovendien poetst STEINERT zijn gele bedrijfskleur op.

 

Steinert is specialist in de mogelijkheid om alle scheidings- en sensortechnieken inclusief de magneettechnieken als magneten en non-ferroscheiders te leveren. Een optimale afstemming tussen de verschillende techniek is daarbij gegarandeerd voor de klant en gebruiker. Van der Spek Vianen is sinds vele jaren de importeur voor Nederland en BULK .ID voor België.

 

Sensor sorteermachines

Sensor sorteermachines nemen jaar na jaar een toenemend deel van onze business voor hun rekening. Bovendien bieden ze waardevolle oplossingen voor de afval- en metaalrecyclagemarkten  alsook voor de mijnbouw. ‘We zijn bijzonder trots over één project waarin we twintig sensor sorteersystemen hebben geplaatst in een enkele installatie voor het sorteren van lichtgewicht verpakkingen. Dit laat duidelijk zien dat onze naam zich niet langer uitsluitend op magneettechnologie moet focussen’, zegt Uwe Habich, technisch directeur.

 

De omzet en de winst van het bedrijf zijn afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. De medewerkers zijn ook optimistisch over de toekomst omdat de orderportefeuilles vol zijn voor de eerste twee kwartalen van 2018.

 

Advertentie