Nieuw Recycle wonder van Terex-Fuchs

zondag, 4 mei 2014

Op de IFAT in München presenteert Terex-Fuchs de geheel nieuw ontwikkelde MLH250E introduceren, deze nieuwe speciaal voor de recycling ontwikkelde machine zal daarna direct op transport naar Nederland gaan om bij Van der Spek Vianen op de TKD getoond te worden aan het Nederlandse publiek. Zowel op de IFAT als op de TKD ontvangen wij u graag om alle features van deze machine te tonen.

Terex-Fuchs heeft de nieuwe MHL250E in zeer nauw overleg met de gebruikers van de compacte sorteer- en overslagmachines ontwikkeld waarbij de wensen en eisen van de gebruikers zijn doorgevoerd in het gehele ontwerp van de machine. Hierbij is naast stabiliteit, bereik, compacte afmetingen de sorteer- en overslagcapaciteit zeer belangrijk.

Met de 2-serie voert Terex-Fuchs een complete nieuwe lijn in het leveringsprogramma in. De 2-serie machines zijn en worden special ontwikkeld en afgestemd voor de recycling- en afvalwereld waarbij ze vaak worden ingezet op compact (binnen) locaties waar niet veel ruimte is voor manoeuvreren en compacte machine gewenst zijn.

De Terex-Fuchs MHL250E heeft afhankelijk van de uitvoering een eigen gewicht tussen de 14.0 en 15.5 ton. Het bereik van de machine is maximaal 9.00 meter. Hij kan worden geleverd met diverse onderwagen varianten, met stempels, blad of blad en stempels. Tevens is er de keuze in een vaste cabine welke voorzien kan worden van een verhoging, uiteraard is de welbekende hydraulische verstelling van de cabine ook leverbaar.

Voor de aandrijving is een duurzame Deutz Tier IV-interim motor gemonteerd met een vermogen van 116 Pk.

Advertentie