MotracLinde opent nieuwe vestiging in Venlo

donderdag, 5 november 2020

MotracLinde heeft een prachtige nieuwe vestiging geopend aan de Tasmanweg 6 in Venlo op het bedrijventerrein Trade Port West. Venlo is een logistieke hotspot in Nederland en is dus een zeer geschikte locatie om klanten en de groeiende markt in het zuiden beter en klantgerichter van dienst te kunnen zijn.

Deze nieuwe vestiging in Venlo is de vierde MotracLinde locatie in Nederland en het gehele totaalpakket zal hier aangeboden worden. Bedrijven kunnen hier niet alleen terecht voor de aankoop van nieuwe Linde heftrucks en magazijntrucks (reachtrucks, orderpickers, et cetera), maar ook voor gebruikte heftrucks, verhuur en service.

Vierde vestiging in Nederland

MotracLinde heeft met de opening van de locatie in Venlo nu vier vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Almere. Daarnaast is er een vestiging in Zwijndrecht van waaruit de verkoop- en serviceactiviteiten voor de regio Rijnmond verzorgd worden. Het Used Equipment Center in Apeldoorn richt zich op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks en magazijntrucks. Maar ook op tweedehands voorzetapparatuur.

Advertentie