MaTech mPulse klaar voor groei

dinsdag, 7 januari 2014

Op het gebied van handheld metaalanalyse was de mPulse dé verassing van 2013. Een groot aantal bedrijven heeft inmiddels dit revolutionaire instrument op basis van lasertechniek aangeschaft. Zowel eenmanszaken als internationaal opererende bedrijven kiezen vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid voor de mPulse.

Betrouwbaar, snel, veilig, vergunningsvrij en geen zuiver te maken electrode. Dat is samengevat hoe een eindgebruiker het ideale metaalanalyse instrument ziet. De mPulse is vanuit deze gedachte ontwikkeld met als resultaat een instrument dat de voordelen van de bestaande technieken combineert zonder de nadelen ervan.

Het instrument heeft namelijk geen röntgenstraling, voert extreem snel een analyse uit en is zeer eenvoudig te bedienen. Legeringen op basis van lichte en zware elementen worden binnen een seconde met behulp van een laser geanalyseerd. Dit geldt bijvoorbeeld voor draaisels en stukken metalen van RVS, Aluminium en Koperlegeringen maar ook voor edelmetalen zoals Goud en Zilver.

Om aan de grote vraag te voldoen wordt er momenteel een nieuwe productielocatie ingericht en wordt het mPulse team uitgebreid en getraind. Naast de hogere productiecapaciteit zal dit een gunstig effect hebben op de levertijd. MaTech is als Europees verdeler voor de mPulse verantwoordelijk voor de verkoop en staat vanzelfsprekend garant voor een optimale service van dit instrument.

Is uw interesse gewekt? MaTech laat graag zien hoe dit revolutionaire instrument u sneller, veiliger en makkelijker meer waarde uit uw metalen laat halen! Voor meer informatie zie: www.matech.nl.

 

Advertentie