MaTech levert TAURUS schrootschaar aan Janho

dinsdag, 11 maart 2014

Om met de verwerking van het inkomend schroot flexibeler te kunnen zijn, heeft Janho BV in Tiel recentelijk een gebruikte TAURUS schrootschaar aangeschaft bij de Nederlandse vertegenwoordiger van TAURUS, MaTech BV.

De afgelopen weken is er hard gewerkt in het Betuwe gebied in Tiel. Daar staat de moderne schrootwerf van  de firma Janho BV. Eigenaar Leo Jansen heeft daar, samen met zijn team enthousiaste medewerkers, de laatste jaren een prachtige firma opgebouwd. Een goed ingerichte hal, met een Guidetti kabelgranuleerlijn geleverd door MaTech BV, wordt gebruikt voor de schaalinkoop van metalen en kabel.

Op het buitenterrein vind de op- en overslag van schroot plaats. Om met de verwerking van het inkomend schroot flexibeler te kunnen zijn kocht Janho recentelijk een gebruikte TAURUS schrootschaar aan bij de Nederlandse vertegenwoordiger van TAURUS, MaTech BV. De TAURUS van het type E671 heeft een knipkracht van 650T en een baklengte van 7,10 meter. Naast een knipfunctie beschikt de machine ook over een persfunctie voor het maken van handelbare pakketten. De machine, voordat deze geïnstalleerd werd in Tiel, volledig door TAURUS gerevideerd en verkeerd in een absolute nieuwstaat. Vanaf half maart is de machine in productie en hebben zowel TAURUS als MaTech BV er een tevreden klant bij!

Advertentie