Liebherr LH26 2.0 voor Veluwse metaal recycling

zaterdag, 10 oktober 2020

Nieuwe tijden, nieuwe machines. Dat lijkt het motto binnen de metaalrecycling. Om de bedrijfskosten per ton verwerkt product zo laag mogelijk te houden wordt geïnvesteerd in zuinige overslagmachines. Dat deze tegelijkertijd ook erg comfortabel zijn en beter voor het milieu, is mooi meegenomen!

Voor sorteer- en overslagwerk werd door de Veluwse metaalrecycling al enkele jaren uitgekeken naar een passende machine. Een machine met hydraulische cabine, voldoende bereik en een hefvermogen waar je U tegen zegt.

‘Een nieuwe Liebherr is natuurlijk prachtig maar vanwege de draaiuren per jaar mag het ook een jong gebruikte zijn.’ Dat was de boodschap voor Liebherr importeur Wynmalen & Hausmann. Deze ging binnen zijn eigen klantenkring op zoek naar een passende machine van een eerste eigenaar. Deze Liebherr LH26 uitgevoerd met massieve banden, poliep-uitrusting en volledig nagekeken door W&H Pelle service sloot op alle punten aan.

Ready to go

Bijna niet van nieuw te onderscheiden kwam deze onlangs in Epe aan om meteen te worden ingezet. Vanuit de cabine die hoog boven containers uitkomt heeft machinist Sven een optimaal zicht op het werk en materiaal en dat is er voldoende! Er ligt al een paar weken materiaal te wachten op deze grijpgraag.

Altijd even anders een nieuwe machine maar met de proportionele bediening voor de roterende poliepgrijper kan hij heel snel overweg. Een grote glimlach en de soepele bewegingen bij het sorteren en laden spreken boekdelen. Hier kan hij heel erg goed aan wennen!

Zie voor meer informatie: www.veluwsemetaalrecycling.nl, www.wynmalenhausmann.nl en www.liebherr-expert.nl.

Advertentie