LaBounty Schrootscharen bij Bronneberg

dinsdag, 10 juni 2014

De LaBounty schrootscharen veroorzaakten begin jaren tachtig van de vorige eeuw een kleine revolutie in de wereldwijde recyclingbranche. Daarom is Bronneberg blij met de exclusieve vertegenwoordiging van de LaBounty Schrootscharen voor de Benelux-markt.

De hydraulische schrootscharen van LaBounty zijn gebaseerd op een absoluut betrouwbaar en bewezen concept en worden daarom wereldwijd ingezet in uiteenlopende werkomgevingen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Ze kenmerken zich door de robuuste bouwwijze en de uitgekiende gewichts- krachtsverhouding. Deze schrootscharen realiseren zonder twijfel de hoogste knipkrachten in de markt. Deze prestatie in combinatie met de korte cyclustijden garanderen een hoge productiecapaciteit.

De robuuste constructie van hoogwaardig staal in combinatie met de doordachte hydraulische componenten maakt deze schrootschaar een waardevol uitrustingsstuk voor uw machine. De hoogwaardige LaBounty Schrootscharen zijn leverbaar in verschillende gewichtsklassen en uitvoeringen.

Bronneberg verzorgt tevens de reparatie, revisie, onderhoud en de levering van reserveonderdelen van de scharen. Voor meer informatie zie: www.bronneberg.nl

Advertentie