Jungheinrich Beste Logistieke Merk

vrijdag, 29 mei 2020

Voor de vierde keer op rij heeft Jungheinrich een prijs gewonnen in de gerenommeerde verkiezing Beste Logistik Marke 2020.

De heftruckfabrikant werd uitgeroepen tot het Beste Logistieke Merk in de categorie Warehousing Technology and Order Picking. In de categorie IT for Warehouse Management werd Jungheinrich tweede. De verkiezing is een initiatief van het Duitse vakblad Logistik Heute en de branchevereniging Duitse Intralogistiek Associatie.

Trots

Jungheinrich is trots op de prijs. Christian Erlach, bestuurslid Marketing & Sales van Jungheinrich AG: ‘Om voor de vierde keer uitgeroepen te worden tot Beste Logistieke Merk is een grote eer. Dat we tweede zijn geworden in de categorie IT for Warehouse Management is een bevestiging van onze inspanningen als allesomvattende speler in de intralogistiek. Iedereen die Jungheinrich koopt, kan rekenen op innovatieve producten en oplossingen. Wij leveren wat we beloven en vaak zelfs meer. Op deze manier helpen we supply chains over de hele wereld veilig te stellen. Vooral in tijden zoals nu. Dat is waar het Beste Logistieke Merk Jungheinrich voor staat.’

In totaal waren meer dan 250 bedrijven, verdeeld over twaalf categorieën, genomineerd. Lezers van het vakblad Logistik Heute en leden van de Duitse Logistiek Associatie brachten hun stem uit op de beste logistieke merken.

 

 

 

 

Advertentie