Indicators met aangepaste kleurendisplay

donderdag, 26 september 2013

Precia Molen heeft een nieuwe range indicators op de markt gebracht met FSC hoog contrast LCD-kleurendisplay die het mogelijk maakt om de display in de gewenste kleur aan te passen. “Afhankelijk van de lichtsterkte is een bepaalde soort kleur van het scherm nodig en natuurlijk is deze keuze ook heel persoonsgebonden”, aldus het bedrijf.

Er is keuze uit zeven achtergrondkleuren, die door de gebruiker te selecteren zijn of aangestuurd worden door de applicatie. Als optie kan de behuizing worden uitgevoerd in RVS voor muur- of tafelmontage.

De nieuwe serie is er in verschillende uitvoeringen. De 120 is ontworpen voor licht industrieel gebruik, de i30 en i50 voor inkomende en uitgaande wegingen op een plateau of weegbrug. De indicator is een interface tussen de meetketen en het managementsysteem en stuurt ook de printers en volgdisplays aan. De i40 tot slot is eenvoudig te integreren in ieder industrieel proces waarbij gewogen wordt. Door de verschillende typen behuizingen kan de i40 in iedere situatie toegepast worden.

Advertentie