HPX-testperiode ten einde

maandag, 11 december 2017

Het HPX-testproject loopt op zijn einde. Rigter handelsonderneming verwacht begin februari alle testperiodes af te sluiten. De afgelopen jaren zijn meerdere HPX grijpers getest. Zo heeft Spaansen uit Winkel er één in het zand draaien met vele probleemloze uren.

Bij Fuhler in Emmen heeft Rigter handelsondereming een onderhoudsvrije HPX sloop-sorteergrijper draaien en Kok Bakkeveen heeft er één met uitwerpers voor klei en plakkerige producten in gebruik.
Nu is er ook een onderhoudsvrije bietengrijper in de bietencampagne bij Mechielsen Oldenhove geïnstalleerd. Deze grijper zal 24/7 circa 2500 effectieve draaiuren maken.

Na de interne inspectie in februari wordt met de serieproductie gestart. Rigter handelsonderneming verwacht hier heel veel van aangezien het standaard huis geschikt is voor tientallen toepassingen. Zo kunnen er meer type wisselbare schalen aan de onderhoudsvrije HPX gehangen worden: overslagschalen, graafschalen, sorteerschalen, houtschalen, volumeschalen en vele andere specials zijn mogelijk. Dit allemaal met de grote HPX voordelen: een totaal onderhoudsvrije aandrijfmodule en multifunctionele toepassingen. Constante hoge sluitkracht, van begin tot eind, maakt het een ideaal hulpstuk voor grond-, weg- en waterbouw, recycling en overslag. Kijk voor meer informatie op: www.kinshofer.nl

Advertentie