HKS Metals en Van Dalen ronden samenvoeging af

vrijdag, 7 december 2018

Met het afronden van de samenvoeging van HKS Metals en Van Dalen Recycling, onder de TSR/Remondis vlag heeft HKS op 1 november haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Met het nieuwe logo laat HKS zien een onderneming van de TSR/REMONDIS-Groep te zijn. De claim onder het logo ‘The  Metal Company’ geeft aan waar het om draait bij HKS; Ferro en Non-Ferro.

Gespecialiseerd in het recyclen van ijzer, non-ferro metalen en elektronica, levert HKS als marktleider service op maat. Van verzamelen en distribueren tot en met het verwerken. HKS levert haar materialen rechtstreeks aan de wereldwijde metaalindustrie. In een intensieve samenwerking met moederbedrijf TSR worden voortdurend de beste afzetmogelijkheden gezocht en gevonden.

Wout Kusters, Algemeen directeur HKS The Metal Company licht toe: ‘HKS en van Dalen zijn twee ondernemingen die elkaar geweldig goed aanvullen en ook qua cultuur bij elkaar passen. Betrouwbare ondernemingen met medewerkers die bevlogen werken aan het optimaal recyclen van metalen.’

Door het samengaan van de bedrijven bestaat de totale onderneming uit 12 vestigingen waarvan één in België en één in Engeland. In totaal zijn er ruim 270 medewerkers werkzaam. De samenvoeging zal de groei en de ontwikkeling van het bedrijf versterken. Daarnaast is men ervan overtuigd dat ook de service en efficiency toeneemt. Dit zal ten goede komen aan zowel de klanten en leveranciers alsook de medewerkers.

HKS The Metal Company kijkt gezamenlijk uit naar een mooie succesvolle toekomst waarin de onderneming verder zal groeien en ontwikkelen.

 

Advertentie