Gerrits tevreden over Kinshofer/ Rigter

donderdag, 26 maart 2020

Na enkele jaren al met Kinshofer poliepgrijpers te draaien is er op de vestiging in Venlo Bij Gerrits Recycling weer een 800 liter Kinshofer bijgekomen. De door Rigter Handelsonderneming geleverde  Kinshofer poliepgrijper van 800 liter heavy duty hangt aan de Liebherr LH 60.

 

De kraanmachinist Mike wou graag weer een Kinshofer, omdat de oude goed beviel qua snelheid en kracht. Ook het eenvoudige onderhoud en het eventueel makkelijk vervangen van onderdelen maakt de Kinshofer poliep zeer gebruiksvriendelijk.

 

Daarnaast kijkt Rigter Handelsonderneming de oude Kinshofer poliep weer even na en knapt deze op. In de moderne werkplaats in Eemnes wordt de poliep compleet uit elkaar gehaald en maken weer als nieuw gemaakt.

 

De poliepgrijper wordt voorzien van nieuwe punten en een laag hardlas en diverse pennen en bussen worden vervangen. Na de opknapbeurt kan de poliep er zeker weer jaren probleemloos tegenaan.

Wil je lage draaikosten per uur en makkelijk onderhoud en een robuuste snelle grijper: Rigter/ Kinshofer maakt het mogelijk.

Advertentie