Genesis sloopscharen bij DemTech BV

zondag, 14 november 2021

Tijdens de Recycling Vakbeurs toont DemTech haar Genesis schrootscharen, waaronder de GXT 445 met penverbinding voor een Volvo EC300.

 

Sinds de Japanse fabrikant van uitrustingsstukken NPK anderhalf jaar geleden de firma Genesis over nam, is DemTech uit Zoeterwoude de dealer voor Genesis in de Benelux. In de afgelopen anderhalf jaar heeft DemTech veel ervaring kunnen opdoen met de schrootscharen en al veel klanten kunnen voorlichten. Om die reden neemt DemTech een Genesis GXT 445 met penverbinding voor een Volvo EC300 mee naar de Vakbeurs Recycling.

 

De Genesis XT scharen zijn volgens DemTech ‘de volgende beste generatie scharen in de branche, ontworpen om schroot efficiënter te verwerken.’ Ze zijn minder groot en zwaar dan de vorige serie schrootscharen en bevinden zich qua zwaartepunt dichter bij de graafmachine. En dat betekent dat er modellen kunnen worden gemonteerd op graafmachines die voorheen te zwaar waren. De specifieke positionering van het hoofdlager maximaliseert de snij- en breekkracht. Het exclusieve gebruik van hoogwaardige componenten maximaliseert betrouwbaarheid met minimale onderhoudsvereisten.

 

DemTech is te vinden op standnummer: I 131.

Advertentie