Geelhoed Metaalhandel lanceert nieuwe website

donderdag, 5 november 2020

Bij Geelhoed Metaalhandel is er niet stilgezeten de afgelopen tijd. Half oktober lanceerde de Nootdorpse oudmetaalhandel een splinternieuwe website. Die is -zoals gebruikelijk- te vinden via www.oudmetaalhandel.nl. Een fris design én actuele metaalprijzen zijn nu ook te vinden op de website.

Wat opvalt in het strakke design is het karakteristieke Geelhoed-geel, maar er is ook veel groen terug te vinden op de nieuwe website. Dat symbool staat voor de verduurzamingsslag die Geelhoed Metaalhandel de afgelopen tijd heeft geslagen, zo draait de pers tegenwoordig grotendeels op zonne-energie opgewekt door de 470 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand en is de eerste elektrische bedrijfsauto met laadpaal aangeschaft.

Persen van metalen uitgelicht

De pagina over het persen van metalen is vernieuwd. Het persen voor derden is een belangrijke pijler van het bedrijf, en verdient meer aandacht, vindt de directie. Dat begint al op de homepage, waar het persen nu prominent in beeld is. Directeur René van Winkelen: ‘Niet alleen de inkoop van metalen is voor ons belangrijk, ook handelaren en exporteurs die hun metalen willen laten persen, zijn bij Geelhoed van harte welkom. Dat willen we ook uitstralen. We publiceren bijvoorbeeld meer nieuwsberichten over persen. Door metalen te laten persen, bespaar je ruimte bij het opslaan, vervoer en exporteer je partijen efficiënter en kun je soms een hogere prijs bedingen bij afnemers. De moeite van het overwegen waard dus. Dat willen we duidelijker communiceren aan onze klanten.’

Dagprijzen publiceren

Klanten die oude metalen willen inleveren, vinden op de website een lijst met de gangbare metalen en hun dagprijzen via de optie ‘prijslijst’ in het menu. Directeur Gert-Jan van Winkelen legt uit dat Geelhoed dagprijzen publiceert om het klanten gemakkelijk te maken: “Zo zien zij snel wat de actuele prijs is die wij betalen. Uiteraard willen we nog steeds maatwerk bieden, zoals vaste klanten ook van ons gewend zijn. Dus heb je een grote partij, of een andere vraag, dan kan er uiteraard telefonisch contact opgenomen worden.”

Volledige informatie

Bij de nieuwe website heeft Geelhoed Metaalhandel zich in eerste instantie gericht op gebruikersgemak. ‘We willen dat lezers snel antwoord hebben’, zegt Gert-Jan: ‘Op de homepage zien klanten direct wat wij voor hen kunnen betekenen: inkopen van oude metalen, persen van metalen en we bieden een containerservice aan. Klik je door dan vind je heldere informatie over hoe wij te werk gaan. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Naast de prijzen van verschillende soorten metalen, vind je op de metaalpagina’s bijvoorbeeld ook foto’s van verschillende kwaliteiten materiaal en meer informatie over het materiaal en de recyclebaarheid. En op onze nieuwspagina lees je wat de laatste ontwikkelingen zijn bij ons bedrijf én in de metaalbranche. Ik zou zeggen: ‘neem een kijkje’. We zijn benieuwd naar de reacties!’

 

Advertentie