A.V.I. Verschroting Den Bosch grijpt met TGS

dinsdag, 5 april 2016

 Na een proefperiode van een maand mocht het resultaat er zijn! A.V.I. Verschroting Den Bosch BV (onderdeel Gerrits Recycling) blijft grijpen met een 800 liter poliepgrijper van The Grab Specialist uit Almere.

De grijper hangt aan hun Liebherr 934 overslagmachine. Er is gekozen voor deze grijper vanwege zijn robuuste bouw en licht eigen gewicht. Schalen van 100 procent hardox en de cilinders zijn uitgerust met einddemping. De grijper heeft een ideale schaalvorming waardoor hij zich altijd goed vol grijpt.

Ook is de grijper voorzien van beschermkappen voor de cilinders en slangen, die eenvoudig te demonteren zijn voor het onderhoud. Door de 360° heavy duty draaikrans kan hij met gemak alle lasten weerstaan, waardoor hij een lange levensduur heeft.

Optioneel is alles mogelijk bij The Grab Specialist; diverse uitvoeringen waaronder schaal open, half gesloten en gesloten schalen in 3,4 of 5 schalen. Ook allerlei pen- en cilinderdiameters, automatische vetsmeering et cetera behoren tot de mogelijkheden. The Grab Specialist komt graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden door te bespreken.

Voor meer informatie zie: www.tgs-grabs.nl.

Advertentie