Atlas 350MH Stage V voor Delco Europe

vrijdag, 5 februari 2021

Delco Europe BV uit Oss heeft, via Hans van Driel, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Deze nieuwe Atlas 350MH vervangt een oude Atlas 350MH. David Haagsma zegt het volgende over deze aankoop; ‘Met de aanschaf van deze Atlas verzekeren wij ons van jarenlang werkplezier en betrouwbaarheid.’

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10 procent zuiniger. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Delco Europe BV opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan: extra werkverlichting en extra camera’s. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

Hans van Driel

Hans van Driel biedt een compleet programma van Atlas MH-Serie overslag- en recyclingmachines aan, welke bekend staan om hun stabiliteit, kracht en betrouwbaarheid. Het bedrijf is al decennialang een toonaangevende specialist op het gebied van grondverzet- en wegenbouwmaterieel met een specialisme in mobiel grondverzet- en spoorwegmateriaal. Een leveringsprogramma van uitsluitend A-merken geeft ons de kans om onze trouwe klantenkring optimaal te voorzien van de juiste machines.

Ook staat de onderneming bekend om het hoge serviceniveau, de perfecte faciliteiten en de juiste mensen. Hans van Driel B.V, de Kemp Groep, Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V., Huur&Stuur en De Bruycker-Kemp vormen samen, met negen vestigingen in Nederland en België, de divisie Reesink Construction Equipment. Kijk op www.hansvadriel.nl voor meer informatie en het complete leveringsprogramma.

Delco Europe BV

Delco Europe BV is een serviceorganisatie en volledige dochteronderneming van de in Hongkong gevestigde Chiho Environmetal Group Limited (CEG). Het is China's grootste en een van de grootste beursgenoteerde wereldwijde schrootrecyclingbedrijven. De activiteiten van de groep richten zich op de recyclage van gemengd metaalschroot, alsook op de handel in metaal(schroot).

Delco Europe BV houdt zich bezig met de inkoopondersteuning, vooral in Europa voor haar eigen productiefaciliteiten in China en joint ventures in India, Maleisië en Thailand. De belangrijkste productlijnen zijn schroot van elektromotoren, versnipperde motoren, transformatorschroot, messingschroot en aanverwante producten in allerlei soorten en maten.

Delco Europe BV is gevestigd in Oss. Van hieruit regelt Delco de inzameling van de aangekochte materialen, voeren de nodige kwaliteitscontroles uit en bereiden de materialen voor verzending in containers naar de faciliteiten in China, India, Maleisië en Thailand. Kijk op www.delco.nl voor meer informatie.

Advertentie