AMCS lanceert Platform 8.5

vrijdag, 2 april 2021

AMCS, leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval- en recyclingsector, heeft het AMCS Platform 8.5 gelanceerd. Het nieuwe platform bevat belangrijke ontwikkelingen in de transportlogistiek en materiaalverwerkingsfunctionaliteit, waardoor gebruikers snel kunnen reageren op veranderingen in de eisen van klanten en hen helpt om de marktontwikkelingen voor te blijven.

De belangrijkste innovatie in deze nieuwste release is het nieuwe AMCS TMS (Transport Management System). TMS biedt sterk geautomatiseerde en geïntegreerde functionaliteit die in staat is om elk aspect van de afvalinzamelingslogistiek te beheren, inclusief routeplanning, planning, live volgen en een mobiele chauffeurstoepassing. Dit zorgt voor verbeterde productiviteit door verbeterde resource-optimalisatie, operationele zichtbaarheid en serviceniveaus.

Het nieuwe platform heeft verbeterde mogelijkheden voor weegbrug- en materiaalbeheer door de digitalisering van inventaris-, sorteer- en productie workflows, waardoor de operationele efficiëntie en zichtbaarheid worden verbeterd. Daarnaast is ook de EBA functionaliteit beschikbaar in deze release.

Verbeteringen

Andere innovaties zijn een nieuwe Business Intelligence Dashboard-functie met een intuïtief en interactief dashboard om de functie van de debiteur te beheren en verbeteringen in selfservice voor klanten, een verhoogde productiviteit van mobiele medewerkers, een uitgebreide API's en veilige geïntegreerde betalingen.

’AMCS Platform biedt afval-, recycling- en resourcebeheerbedrijven een geïntegreerd end-to-end-platform om hogere niveaus van automatisering, digitalisering en inzicht te bereiken op een robuuste SAAS-basis in hun hele onderneming’, aldus Elaine Treacy, Global Product Director bij AMCS. ‘Met nieuw transportbeheer en verbeterde materiaalbeheeroplossingen levert AMCS Platform 8.5 extra functionaliteit op gebieden die onze klanten in staat stellen om omzetgroei, marge-uitbreiding, operationele efficiëntie, serviceniveaus en duurzaamheid te stimuleren en tegelijkertijd hun kosten te verlagen.’

Bedrijfsflexibiliteit

Bedrijfsflexibiliteit wordt steeds belangrijker, aangezien organisaties zakelijke inzichten in hun hele onderneming moeten genereren. Platform 8.5 is hiervoor ontworpen, legt Treacy uit. ‘Het biedt bijvoorbeeld een nieuw intelligent en interactief dashboard om klanten te helpen bij het beheren van hun debiteurenfunctie. Dit helpt hen op hun beurt om weloverwogen en snelle beslissingen te nemen om de order-to-cash-cyclus te versnellen.’

Advertentie