‘Kinshofer loopt bijna weer op schema’

vrijdag, 15 oktober 2021

In dit hectische jaar van prijsverhogingen en leveringsproblemen komt er weer licht aan het eind van de tunnel, zo meldt Rigter Handelsonderneming. ‘De leveringen lopen weer bijna op schema en de voorraad die wij normaal altijd hadden, wordt weer aangevuld.’

 

Per direct zijn er weer Kinshofer poliepgrijpers van 800/1000 en 1500 liter poliepen en de ijzerscharen onder de 3 ton beschikbaar. De Kinshofer schrootscharen blinken uit in snelheid en robuustheid. Door het draaikranskopdeel en de draaimotor met drukbegrenzingsventiel is jarenlang probleemloos werken gewaarborgd.

 

Maximale knipkracht

De grotere KSC11 en KSC 22 hebben een overgedimensioneerde hoofdpen met goed geleiding langs de zijkant door het grote raakvlak van de angel en het frame. Hierdoor blijven de messen lang goed en is er maximale knipkracht de goede kant op. Dankzij het combigatenpatroon passen bijna alle kopplaten van Oilquick, Steelwrist, Likufix of andere merken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wees verrast door de goede prijs/ kwaliteitverhouding, aldus Rigter Handelsonderneming.

Advertentie